Waarom WeOptimise?

Wilt u als organisatie grip op uw software en aanzienlijke kosten besparen bij de aanschaf van softwarelicenties, zonder dat dit ten koste gaat van innovatie? Dan bent u bij WeOptimise aan het juiste adres!

Softwarecontracten kunnen namelijk erg complex zijn. Want als u zelf het meest uit een softwarecontract wilt halen, dan dient u als eigenaar van het softwarecontract en uw IT-medewerkers elk klein detail en de spelregels van de software fabrikant te kennen.

WeOptimise is een onafhankelijke organisatie en heeft als missie organisaties te helpen om kosten te besparen en inzicht te krijgen in hun licentie positie bij de aanschaf en het beheer van Microsoft, Oracle, IBM en overige softwarelicenties. WeOptimise kan dit doen, doordat wij jarenlange ervaring hebben met het maken van licentiescenario’s maar ook het uitvoeren van complexe contractonderhandelingen voor de Publieke sector, Corporate en Enterprise organisaties.

Onze experts hebben meer dan 10 jaar ervaring met Microsoft, Oracle en IBM-licenties. Deze ervaring hebben zij verworven bij Microsoft, Oracle en IBM zelf of bij één van de Licensing Solution Providers (LSP/LAR). Wij zijn niet gebonden aan software fabrikanten en ontvangen daarom ook geen beloningen/fees van hen, voor aan klanten geleverde diensten. Hierdoor kunnen wij geheel onafhankelijk adviseren, of het nu gaat over een softwareoptimalisatie, contractverlenging, inventarisatie van software gebruik of het verbeteren van de commerciële positie tegenover de software fabrikant. WeOptimise zal u daarin ontzorgen en kosten besparen, waarbij innovatie intact blijft!