Contractonderhandeling

De onderhandelingsfase van de softwarelicenties is het meest kritische en uitdagende. WeOptimise pakt deze fase aan, middels een zorgvuldig en systematisch ontwikkeld plan. Dit kunnen wij doen doordat wij vele jaren ervaring hebben opgebouwd met het onderhandelen van softwarefabrikanten voor Publieke, Corporate en Enterprise klanten.

Als onderdeel van onze Software Licensing-service helpen we u een formeel configuratiedocument op te stellen dat aan de softwarefabrikant wordt geleverd, waarin wordt uitgelegd wat u nodig heeft.
Normaal gesproken antwoorden de softwarefabrikanten met een voorstel. Op dit punt begint het frontale onderhandelingsproces. We zullen het oorspronkelijke voorstel van de fabrikant analyseren en feedback geven. Tijdens dit intensieve proces zullen we nauw met u samenwerken en kunnen we aanwijzingen en briefings uitwisselen.

We zijn betrokken bij alle voorgestelde overeenkomsten en analyseren elke nieuwe aanbieding, daarnaast bereiden we ons en u voor op de volgende ronde.Door het onderhandelingsproces van softwarelicenties te monitoren en te begeleiden, kunnen we u beschermen tegen ongunstige aanbiedingen. We zorgen ervoor dat uw bedrijf geen onredelijke of lager dan verwachte aanbiedingen accepteert.

We hebben veel klanten geholpen met hun onderhandelingen en met enorme besparingen als resultaat. We kosten veel minder dan wat we onze klanten besparen. Als u niet overtuigd bent, vraag a.u.b. dan naar onze referenties!