Microsoft perpetual licenties beschikbaar in CSP per januari 2021

Recent heeft Microsoft aangekondigd dat eeuwigdurende licenties voor on-premise software producten nu ook beschikbaar zullen zijn in CSP.

Klanten kunnen dus vanaf januari 2021 eeuwigdurende licenties in CSP aanschaffen. Dit betekent dat u uw on-premise en cloudabonnementen onder één overeenkomst via één enkele provider kunt aanschaffen.

Welke producten komen beschikbaar op CSP Perpetual?

  • Office Standard en Pro
  • Office voor Mac
  • Project
  • Visio
  • BizTalk
  • SharePoint
  • Windows 10
  • Windows Server
  • SQL-server
  • Skype voor bedrijven

Dit biedt klanten die specifieke productietaken niet naar de Cloud kunnen verplaatsen, een grotere mate van flexibiliteit. Er hoeven geen aanvullende licentieovereenkomsten te worden ondertekend, wat resulteert in een snellere orderafhandeling.

Software Assurance is niet beschikbaar voor aanschaf met eeuwigdurende licenties in CSP. Voor klanten die een groot aantal licenties nodig hebben, kunnen volumelicenties nog steeds grotere kortingen bieden. Wilt u weten hoe u hier maximaal gebruikt van kunt maken? Neem dan gerust contact met ons op.