Nederland telt nu nog maar letterlijk een handvol aantal LSP’s

Nederland telt nu nog maar letterlijk een hand vol aantal LSP’s ofwel grote Software Resellers voorheen Large Account Resellers (LAR) genoemd. Waarvan er nu nog maar 3 spelers zich echt bezig houden met software(diensten). Dit komt mede doordat DataPlus als LSP per 1 september 2020 haar bedrijfsactiviteiten zal gaan beëindigen. Als u klant bent van DataPlus of van een andere software reseller/LSP dan kunnen wij u onafhankelijk helpen met de keuze van een softwarepartner dat het beste bij uw organisatie past, inclusief de beste condities. WeOptimise BV verkoopt namelijk geen software maar bemiddeld slechts als onafhankelijke adviseur door een partnerselectie voor u uit te voeren, daarnaast kennen wij alle grote software resellers/LSP’s in Nederland. Wij hebben al vele klanten met onze onafhankelijke diensten geholpen, wilt de ervaring horen van onze klanten neem dan gerust contact met ons op.